technologie

Conversation is the single greatest tool in your organisation (William O Brien) Wat ik meeneem van de #LT2017

Dit jaar bezocht ik weer de Learning Technologies Conference 2017 in Londen. In dit blog reflecteer ik op wat ik gezien en gehoord heb. Wat er dit jaar voor mij uitsprong was de focus in veel sessies op vertrouwen en verbinding als belangrijke voorwaarden om te leren en te werken met technologie. Gebruik van technologie is geen issue meer, wel de gebruikers…..

Learning Technologies 2016

Op 3 en 4 februari 2016 bezocht ik, samen met een Nederlandse delegatie, de Learning Technologies 2016. Voor mij de eerste keer en ik werd overweldigd door wat ik zag, hoorde en besprak met collega's. Het inspireerde mij enorm, wat leven we in een spannende tijd en wat gebeurt en veel als het gaat om de inzet van technologie. Voor mij ligt de focus op werken en leren en vanuit die focus heb ik een aantal lezingen gevolgd. In onderstaande blogjes kun je mijn bevinden lezingen.

Technologie en lerend werken

Wat kunnen alle technologische ontwikkelingen beteken voor leren op het werk? Ik volgde met deze vraag in mijn achterhoofd lezingen van Geoff Stead (Mobile learning at work), David Kelly (The now and next of learning and technology) en Jane Hart (10 ways to use an Enterprise Social Netwerk).
 

De toekomst is nu

Dacht jij ook dat een leven vol technologie nog (verre) toekomst is? Kijk dan eens naar deze filmpjes:
Abonneren op RSS - technologie

Weblog